Goedkope parkeerschijf met logo

Goedkope parkeerschijf met print

Wilt u online parkeerschijven goedkoop bedrukken met logo of tekst? Bent u op zoek naar een promotionele parkeerschijf? Op een parkeerschijf is veel ruimte om uw logo, bedrijfsnaam of andere opdruk op te drukken. Het is mogelijk om de goedkope parkeerschijf full colour in meerdere kleuren te bedrukken met uw logo voor een scherpe prijs. Parkeerschijf is een low-budget relatiegeschenk dat gemakkelijk via de webshop besteld kan worden. Parkeren met budget parkeerschijf is gemakkelijk en goedkoop, daarom is het erg leuk om dit geschenk in ontvangst te nemen.

Waarom een parkeerschijf als promotiemiddel?

Bij sommige parkeerplaatsen is het een regel dat een parkeerschijf in de auto moet liggen. Wanneer de parkeerschijf niet in de auto ligt, volgt er vaak een dure boete. Bedrijven die actief zijn op de weg zullen zeker blij zijn met een bedrukte parkeerschijf. Verder staat iedereen die een auto heeft weleens op een parkeerplaats waar een parkeerschijf verplicht is. Een handige schijf met bedrukking voor het parkeren met de auto komt dus bij iedereen die een auto heeft van pas! De parkeerschijf kan dus uitgedeeld worden aan een grote groep mensen als promotie voor uw bedrijf.

Goedkope parkeerschijf van karton

U vindt veel modellen parkeerschijven met logo in ons brede assortiment, onder andere goedkope parkeerschijven van karton en de multifunctionele parkeerschijf met bedrukking. De parkeerschijven van parkeerschijvenwereld kunnen natuurlijk ook onbedrukt worden besteld via de webshop voor parkeer schijven. Een parkeerschijf als goedkoop en origineel relatiegeschenk is zeker goede promotie voor uw bedrijf. Ook wanneer u zelf niet werkzaam bent in de autobranche kan uw logo, slogan of andere tekst op de parkeerschijf relatiegeschenken worden gedrukt. Wanneer deze bedrukking gezien wordt door de ontvanger van het geschenk, of door mensen die de parkeerschijf met logo toevallig zien zal de naamsbekendheid groeien. Bovendien vindt elke klant het leuk om een geschenkje te krijgen.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten